God of War Ragnarök kamera mozgatási hiba?
Figyelt kérdés
meg jelent végre pc-re a God of War Ragnarök. meg vásároltam egyből amint elérhetővé vált! mert imádtam az első részt.
De van egy kis gondom vele.
egérel nem tudom a kamerát mozgatni! ütni tudok az egér gombbal, és kb ennyi. a kamerát csak is a billentyűm bal jobb fel és le nyilakkal tudom mozgatni.
beállításokban néztem hogy lehetne ezt meg oldani, de semmilyen opciót nem találtam hogy egére váltsak! nem akarok kontrollerel játszani! :/
szept. 20. 16:17
1/3 A kérdező kommentje:
az első részt a 4-re értettem, mielőtt valaki be támadna. :D
szept. 20. 16:28
2/3 anonim válasza:
Szia. Nekem is ugyan ez a problémám.
Ha sikerült megoldanod akkor írj.
Köszi
3/3 A kérdező kommentje:
még nem oldódott meg sajnos. de van egy megoldás! sajnos nálam nem működött, de lehet nálad fog.
csináld meg lepésről lépésre ami oda le van írva. és ha szerencséd van, akkor működni fog! sok szerencsét. :)
szept. 27. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!