Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » AC Odyssey Achievment?

AC Odyssey Achievment?

Figyelt kérdés

Üdv. Az lenne a kérdésem van-e olyan achievment ami nehézségi szinthez kötödik? Tehát pl hogy legnehezebb Nightmare szinten vigyem "végig" a story-t? Vagy minden achievment elérhető kissebb szinten is?

Konkrétan 2 órája sz#pok Kalydonian Boar-al a legnehezebb szinten és már kezd 1 "csöppet" elegem lenni. :D Már úgy érzem hogy nem is AC hanem souls like játékot játszok. xD Szóval ha lejebb veszem nehézséget majd vissza az megtör bármilyen achievmentet?

szept. 20. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért nem nézted meg? A Steam achievementek nyilvánosak, a zároltakat is fel lehet fedni.

[link]

"Assassin’s Creed Odyssey does not have a difficulty trophy or achievement whatsoever. "

szept. 20. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Néztem Steamdb-n de ott volt pár aminél "hidden" volt leírásnak adva.

Viszont ha nincs akkor okés, akkor lejjebb veszem és elverem. Köszönöm a gyors választ.

szept. 20. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Közvetlenül a Steam áruházi oldalról is listázhatók az achievementek. Ott tényleg van hidden, azt egy kattintással fel lehet oldani. Rákeresve szintén nincs olyan, amiben a "difficulty" meg lenne nevezve.
szept. 20. 14:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor legközelebb majd jobban figyelek. Mindenesetre köszönöm a választ. Akkor lejjebb veszem majd este nehézséget. 1v1 nem lenne gond az a disznó, de mikor a 4 másik disznót behívja az úgy már macerás. :D
szept. 20. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs nehézséghez köthető acsi, én normálon vittem végig. Nyugodtan leveheted a disznónál a nehézséget.

[link]

szept. 20. 16:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Remek, köszönöm #5-ös. Disznó maga nem lenne gond Nightmare-n sem, csak ha már 1v5 van mert ugye 4 másik disznót is behiv maga mellé. Folyamatosan ugrálgatni el előllük macerás, nem is kicsit. Aztán még csinálj sebzést is mellé mert nem haladsz. Néztem taktikát hogy paralyze arrow-okkal a kisdisznókat altatni, mert akkor kövi mech-nél nem hiv újabb 4-et, pedig de... :D Valószinüleg ezt már "fixálták" hogy a kábitott disznók helyére ne jöjjön új.
szept. 20. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Az az egyik legnehezebb harc benne, nem tudom hányszor mentem vissza mire sikerült, tudtommal nem fontos, mikor győzöd le. Ha már lesz elég extra képesség stb. akkor menj vissza szerintem.
szept. 20. 21:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Találtam 1 videót ami mutat egy kis praktikát a legyőzésére és végül azzal meglett(szikláról lőni íjjal). De igen egyet értek. Ha 2-3 órát nem szenvedtem vele legalább akkor semennyit. Mondjuk így se volt elég az 50 nyil, de legalább harc közben is lehet utángyártani így végül meglett.
szept. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!