Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amit elértem eddig a játékban...

Amit elértem eddig a játékban az elveszett? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Az Xbox fiókot még régen a nagynéném palija csinálta de szétmentek és nem tudok belépni ugye abba a fiókba az Email miatt. Csináltam új fiókot ahol az ingyenes letölthető játékok Pl: fortnite, Rocker leagueet újból letöltöttem őket erre a fiókra is de nem őrizte meg az eddigi eléréseimet! De a CD-s játékok is elvesztek mert azokat nem telepítettem rá az új fiókra de mégis látom őket a játékok között! A CD-s játékokat megőrzi az Xbox bármilyen fiókban is legyél? Pl: Látom itt a Red dead Redemption 2-őt pedig erre a fiókra nem is telepítettem, ha belépek a játékba meglesz mindaz amit eddig csináltam?

szept. 14. 22:56
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
Azzal a fiókkal használhatod a régi mentést, amivel mentettél.
szept. 15. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:

A Microsoft/Xbox fiókodhoz/profilhoz tartoznak a mentések. Ha profilt váltasz/ újra regisztrálsz akkor mindent előről kell kezdeni. Gyakori probléma, hogy valaki amíg fiatal addig valami felnőttnek a profiljávak fut és amikor "önállósodik" akkor bukta az egész mert a felnőtt nem tudja odaadni az email címét neki viszont kell egy teljes hozzáférés.

A lemezes játékokat lehet használni bármilyen profillal, de csak akkor ha megvan a lemez. Hiába telepíted anélkül, amikor indítod majd kiírja, hogy vedd meg digitálisan vagy tedd be a lemezt. A mentésed ebben az esetben sem lesz meg mert ahoy mondtam profilhoz tartozik. Minden konzolon így működik már jó ideje sajnos.

szept. 16. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
És valahogy meglehetne oldani hogy visszakapjam vagy legalább az újfiókra rátenni a régi eredményeket, mondjuk ha írok vagy beszélek az Xboxal akkor megtudnák csinálni?
szept. 16. 16:01
 4/7 Kedves Vezető ***** válasza:

Mi lenne, ha megkérnéd a nagynénéd paliját, hogy változtassa meg az Xbox email fiók címét, egy olyanra amit tudsz/kitalálsz.

5 perces mutatvány.

szept. 16. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Már 4-5 éve volt hogy csinálta és régóta nincsenek együtt de nem szeretnék ráírni a semmiből erre a bunkóra. Csak arra lennék kíváncsi hogy ha az xboxal ezt megtudnák beszélni?
szept. 16. 19:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Vagy nem tudnák megcsinálni?
szept. 16. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos profilról profilra nem lehet átvinni dolgokat, ez mindenhol így van.
szept. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!