Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez a makró a PubG ben?

Mi ez a makró a PubG ben?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót ahol egy Logitech egérnek valami makró beállítása van és sokkal pontosabban tudnak lőni.

Valaki elmagyarázná, hogy ez pontosan mi? Hogyan kell beállítani és, hogy legális e? Bannolnak e ha használom?

szept. 2. 00:36
 1/9 Kedves Vezető ***** válasza:
53%
szept. 2. 01:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ja első jól írta, recoil macro, cheatnek számít így bannolhatnak érte ha észre veszik, HA észre veszik...sok macro van amit figyelmen kívül hagy a pubg cheat detect cucca, szóval ha jó helyről szeded le, vagy szimplán írják kommentbe hogy ez okés, akkor bőven tudod használni, de mondom azért óvatosan, ha jön majd egy nagy "tisztogatás" akkor lehet besz*p*d
szept. 2. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
remélem, jön egy jó nagy tisztogatás és beszopják a f.sz kis nyomingerek, akik attól érzik jól magukat, hogy csalással lépnek előre egy játékban.
szept. 2. 15:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem lesz ilyen, soha. Ma is kettőt jelentettem. Kitáraz és csak pattog a célkereszt. Látszik, hogy nem húzza lefelé. Okádék így az egész játék
szept. 2. 16:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Első, megbízható az oldal? Nem átverés? Minden frissítésnél újra meg kell venni vagy optimalizálják hozzá?
szept. 2. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:

ha bejön valami nagyobb frissítés a gémhez pl új szezon, akkor a cheat elb*szodik, viszont általában ki szokták patchelni, mármint a cheat készítők is megpatchelik pár nap alatt, valamikor pár óra alatt, és újra tudják használni a macrot

nem tudom ez amit az első linkelt az milyen, mármint hogy egyszer megveszed és megy sok ideig, de általában ha okos a fejlesztő berak valami cuccot amitől lejár mondjuk hó végén, így havonta kell venni a macrot

én anno pár napig használtam ilyen macrokat, aztán egyik ismerősömet a nagy tisztogatásnál elkapták, azóta hozzá se merek nyúlni ilyenekhez:D

szept. 2. 18:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha tudsz megbízható oldalt ne tartsd magadban
szept. 2. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

kb 2003 óta volt egy oldal - a d3scene volt ilyen, minden gémhez volt rajta cheat, macro, script, guide, minden szutyok, ez egy fórum oldal volt, ingyenes volt, és eléggé nézték, hogy vírust töltenek-e fel az emberkék, egyből ment a ban ha igen

azért élt sokáig az oldal mivel a cheat készítők "early" accesst vagy trial verziót adtak ki a cheathez, szóval pl volt egy cheat progi ami adott 2 cheatet, de ha megveszed akkor akár 10et is adott, sokan vették a teljes verziót azt sok ilyen cheat fejlesztő ebből élt

viszont pár éve becsukatták az oldalt, más ilyesmit nem tudok

szept. 2. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Azt csalónak nevezik jobb helyeken,aki makrót használ.

Más játékban alapból bannolnak ha makrós az egered,mindegy használod e vagy sem.

Figyelik és ha makrós akkor nem játszól.

szept. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!