Érdmes megvenni az új World of Warcraft kiegészítőt, a The War Within-t?
én megvettem, fel is húztam már két karaktert.(nagy pozitívum hogy ha az elsővel megcsinalod a kampányt akkor a többivel nem kell. Lehet dungeonokban felhúzni ami sokkal gyorsabb, sőt minden egyes lvl 80 karakter után a többi kap 5% XP buffot). A dungeonokat egyébként 5 perc alatt ki lehet tisztítani szóval nem kell negyed órát bszni a rezet benne.
Nagyjából egyenlőre ennyi. A season (arena, raid, mythic) csak jövő héten indul. arról majd akkor esetleg tudok véleményt írni.
A class design jelenleg jól néz ki. Élvezhetőek a classok is. Viszont rengeteg minden még bugos, még az aukciós ház is. A bugok száma miatt ez elég szokatlan. de ha mindenigaz a kövi restartnál megjavítják
Nagy damage-ot tol? Régen, a WotLK-ban nagyon erős volt a paladin, a kasztereket bg-n egy ütéssel le lehetett csapni, aztán a Cataclysm után elgyengítették, a leggyengébb DPS lett hosszú időn át. Mythic+-okba már nehéz volt bekerülni retribution paladinként, mert gyenge volt.
Remélem visszatér a régi jó paladin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!