Akkor most ez hogy is van?
Vodafone üzletből szeretnénk ki hozni egy Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt. + 3 havi Game Pass Ultimate előfizetéssel! ami 20 090 Ft/hó lenne. de mivel nekem van kedvezményem, igy csak 13 990 Ft/hó lenne.
alapból fizetem itthon a netet+tv ami 22 ezer/hó erre rá jönne a konzol ára, igy jönne ki 35.990/hó.
de a jobb felső sarokban pedig ezt írja. Összes szolgáltatásod havi díja
ÖSSZESEN
60 715 Ft /hó ez mi? nem 35.990/hó ott lennie? mi ez a 60 ezer? ha hozzá adom a konzol teljes havi díját sincs annyi.
plusz afa?
amugy ezt vagy szemelyesen vagy online, vagy telefonon a szolgaltatoval kell lebeszelned miert is annyi ha igen, ha nem akkor pedig hibat javitsak ki
teljesen egyben kifizeted a konzolt?
nem hanem részletre hozom ki! 0 kezdő részlet.
számtalan dolgot hoztam már ki tőlük, 15 éve náluk vagyok. mindig személyesen rendeltem tőlük, csak most igy interneten keresztül szeretnénk mert úgy kényelmesebb. meg válogathatok anélkül hogy sürgetnék az embert! de ez nekem kicsit magas.
felhivod oket, irsz nekik
mint mar emlitettem
mas mod nincs
amugy most "kosarban"vannak ezek?
nezd at jobban biztos nincs e valami duplan meg mit tartalmaz
aztan elkuldes elott szokott osszegzes lenni
vagyis nezd meg ha mar teljes megrendelesnel tartasz akkor is marad az osszeg?
attol is fugg hogy 0as kezdoreszletnek lehet nem felel meg valami
elolvastal mindent mi kell hozza?
netan lehet nem elerheto most/meg vagyis datumhozkotheto is lehet
amugy azt irod hogy 3havi pass ultimate
es utana 14k/ho osszeget irsz
ha igy szamolod meg tobb is mint 60 ra jonnel ki
nem tudom ezt havonta kell fizetned 3honapig, vagy egy osszegben fizeted ki elore es 3honapig tart
lehet ilyen opcio is van es lehet modositani hogy havonta vagy egyszerre fizeted a passt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!