Playstation 5-öt avagy Xbox series X-et vegyek?
Sziasztok!
Jelenleg egy Xbox series s-em van, és már kezdem azt érezni, hogy ideje váltani.
Játék mellet, szoktam készíteni videókat, közösségi médiába. Nagy hátránya az xboxnak, hogy csak maximum 10p tud rögzíteni 720p-ben, és nem rögzít hangot mellesleg nem lehet youtubeon streamelni.
Még a playstation nél ez mind meg van, a játek amivel szoktam játszani az a Warzone nem játszok exclusive ps avagy xbox játékokkal.
A másik fő dolog a kontroller, jelenleg egy Xbox elite series 2 kontrollerem van, és tartok attól hogy, már meg szoktam az elit kontrollert és fura lesz, úgy játszani hogy tövig be kell nyomni a ravaszt, mondjuk ez elég hülyén hangzik de na, néztem a playstationnek ezt a dualsens nevezetü kontiját, az igazat megvalva picit sokallom érte azt a 90.000 Ft-ot picit drágábban már tudnák venni scuf kontit is erről mi a véleményetek?
Most fordult a kocka, Ps5 re nincs semmi, csak Ps4, es játékok meg egy FF/Souls Remake.
Series re van pl nextgen Hellblade 2. De mivel az is kijött PC re is, meg a Silent 2 is jön, szerintem most mindkettő fos.
Annyi hogy Xboxon régebbre vissza lehet menni.
Nem fordult a kocka semerre sem szerintem, jön a Warhammeres Spacemarine2 ami mindent visz majd, a Forza Horizon is jön át PS-re is meg valszeg a Halo is, a Icrosoft sem ellensége a pénznek. És hát őszintén csak nyerhetnek azzal ha hozzáférhetővé avanzsálnak pár nagyobb címet PS-re is.
Ezért is PS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!