Shakes & Fidgetben melyik Kasztot ajánlanátok?
Régi játékosként (vagy 10 éve játszottam rajt) visszatérnék.
Sose értem el benne nagy szinteket (kinek mi a nagy ugyebár) 40-50 szint között mozogtam. Kis amatőr kezdő szinten vagyok főleg így 10 év után illetve hallottam nemrég update is volt így meg aztán főleg.
Arra gondoltam Magyarország 19 világba lennék, viszont bármilyen hasznos tippeket tanácsokat elfogadnék és kérlek benneteket írjatok és fogalmazzatok úgy, hogy még a hülye (én) is megértse, legyetek szívesek tekintettel lenni a kis tudatlanságomra, mivel gyakorlatilag kezdő vagyok ami volt tudásom is többé kevésbé de odalett, szóval most picit legalább felfrissülök. Kipróbáltam a Druidat női mivoltomból mivel úgy tudtam 10 szintnél már kapni lehet maszkot na hát nem kaptam, gondolom már nem is lehet(?)
Nyilván minden karakternek lehetnek jó és rossz tulajdonságai de nektek melyik kaszt jött be?
Válaszotokat előre is köszi! :3
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!