Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen póker weboldalak...

Milyen póker weboldalak vannak, ahol személyes adatok megadása nélkül lehet emberekkel (és nem botokkal!) játékpénzben játszani? (e-mail cím az rendben van)

Figyelt kérdés

aug. 29. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Kamu adatokkal szerintem bárhol tudsz regisztrálni,név cím ellenörzés úgyis befizetéshez és főleg kifizetéshez kell.

A játékpénzes póker amúgy nem póker,a tét adja meg a lényegét. Annál a freerollak is jobbak

aug. 29. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Pokerstars nem engedi még a játékpénzes játékokat se személyi igazolvány megadása nélkül. Ezt az ügyfélszolgálat válaszolta miután sehogy sem tudtam játékpénzes versenyen részt venni és rákérdeztem. Nem tudom, hogy ebből le lehet-e vonni azt a következtetést, hogy a többi nagy póker oldalaknál is szükség van érvényes személyire még játékpénzes játékokban részvétel esetén is. (Nekem gondot okoz a személyi igazolvány érvényesítése (az okára nem térek ki).)

Tisztában vagyok azzal, hogy játékpénzes játékokban nagyon könnyelműen játszanak a legtöbben, de a rendkívül primitív botoknál mégis csak jobb.

aug. 29. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb termeknél még lehet próbálkozni,szerintem ez nem általános hogy ennyire komolyan veszik.

Redstar poker pl,mondjuk játékpénzes ott nem hiszem hogy van de van néhány freeroll

888 poker itt sok freeroll van, Unibet stb.

aug. 29. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

RedStars ügyfélszolgálatot megkérdeztem és azt válaszolták, hogy $ 2.000 fölötti pénzkivétel esetén van szükség érvényes személyi megadására.

A többi weboldalnál még nem kérdeztem rá, de ez jó, mert legalább van már egy pénzes weboldal, ahol az én szintemen nem szükséges érvényes személyi. Így nyilván nem fogok sokat időzni a nem pénzes játékokban.

szept. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!