Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen kártyával játszanak az...

Milyen kártyával játszanak az 5-9 éves gyerekek?

Figyelt kérdés
Cipősdoboz ajándékot (www.ciposdoboz.hu) készítek ennek a korosztálynak. Boltban láttam kártyákat, és azok közül fogom megvenni vmelyiket. A kártyák hátuljára rá volt írva egy honlap: www.jatekkartya.hu Ezen belül a "termékek" részben le vannak írva a kategóriák, de a kártyákat is meg lehet nézni. Ennek a korosztálynak melyik való? Habár ebben a boltban csak "ismeretterjesztő" és "mesekártyát" láttam.
2010. nov. 2. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hm, én ilyen korú gyerekeknek már az autóskártyát is oda merném adni, azt mi gyerekként imádtuk :)
2010. nov. 2. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Lánynak valami mesefigurásat

Fiúnak autós kártyaaaa :D

2010. nov. 3. 06:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Fiúnak lesz a kártya. A boltban autósat nem találtam, viszont van motoros, dinoszauruszos, illetve vadon élő állatos. Ezen kívül van olyan, ami 2 az 1-ben, mert memóriakártya és fekete péter is egyben, ezek mesefigurásak. Még van sima Fekete Péter kártya is.

2010. nov. 3. 08:57
 4/8 A kérdező kommentje:
*még van = meg van
2010. nov. 3. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
yugioh,duel masters
2010. nov. 4. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Autósat,de mivel olyan nincs,szerintem mindegy,hogy motorosat vagy dinósat veszel,mindegyiknek örülni fog a kisfiú:)
2010. nov. 4. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:

09:15 vagyok.

Amúgy szerintem ne sorold egy korcsoportba az 5 és 9 éves gyerekeket,mert teljesen más jellemzi a két korosztályt.Egy 5 éves még csak játszik,hisz még óvodás,de egy 8-9 éves már másodikos vagy harmadikos.Nagy különbség van a kettő között.De az autós kártyának egy 5-6 éves is,és egy 9 éves is biztos örülni fog:)

2010. nov. 4. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs,nem 09:15,hanem 09:10 voltam:D
2010. nov. 4. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!