Valamikor semennyit, valamikor keveset, valamikor elég sokat. A hónaptól függ és a megjelenésektől/leárazásoktól.
aug. 24. 13:46
3/10 Kedves Vezető válasza:
A Last Of us 2, Death Stranding tájékán költöttem viszonylag sokat, de mivel ma alig van olyan játék, ami érdekelne lassan a gamerkedés befejezésén is gondolkodom.
Meg az miatt is hogy sok online game be vannak xp scrollok, booster ek, csak megvásárolható normális skinek, karakterek.
Eltávolodott az egész a kiindulástól. Szoval egyre kevesebbet Atari-val kezdtem anno.
aug. 24. 14:08
4/10 anonim válasza:
maximum 25-50 eurót. Attól függően van/vannak-e olyan játék/játékok leárazva ami érdekel. Ha nincs adott hónapba semmi akkor nem költök értelemszerűen.
aug. 24. 14:19
5/10 anonim válasza:
Kb 20 euro pluszban a villanyszamlara. Napiszinten jatszom par orat.
Jatekokat nem veszek, van eleg normalis f2p szamomra, az Epicen begyujtott jatekokbol 4-5-ot ha kijatszodtam.
Gepet meg 5-7 evente cserelek.
aug. 24. 14:46
6/10 anonim válasza:
A Game Pass árát, meg azt az évi 4-5 nagyobb címet, amik érdekelnek.
aug. 24. 16:58
7/10 anonim válasza:
Én is úgy vagyok ahogy a 2ik válaszoló írta.
26l
aug. 24. 17:28
8/10 anonim válasza:
PS Prémium, plusz egy egyéb előfizetés, évi 3-4 játék, valamennyi mikrotranzakció (inkább nyaralás alatt), meg a hardverre is elmegy azért valamennyi de azt most nem számolom bele.
Mondjuk havi 15e?
aug. 24. 17:57
9/10 anonim válasza:
Az utóbbi időben leginkább régebbi dobozos játékokat vettem 6-10 ezer között, ha éppen találok olyanokat, amik rajta vannak a kívánságlistán. Ha nem, akkor leginkább nagyobb Steam leárazásokkor 5-20€ között.
aug. 24. 21:37
10/10 anonim válasza:
Az egyetlen tényleges havi költségem az a WoW előfizetés díja, ezen kívül csak alkalmi költéseim vannak évi pár alkalommal, amikor kifogok valami engem érdeklő játékot akciósan vagy egy jó bundlet pl Steamen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!