Assassin's Creed: Origins hogyan tovább? TÖBBI LENT...
el kezdtem a Assassin's Creed: Origins játékot ki játszani, mivel nem játszottam még vele. a játék game pass verziós!
és olvastam egy oldalon, hogy csak 40 szintig lehet el menni. innen tovább, már csak a 2 DLC-vel tudok tovább lépni 57 szintre. azt hiszem ez a maximum szint a játékban. nem tudom pontosan, hogy a game passos verzión meg találhatóak a DLC-K.
a fő történet indítása alatt, csak ez van. felfedező túra. ez DLC?
azé érdekel annyira, mert ha nincsenek meg a DLC-K, akkor nem is tudom ki játszani a játékot? úgy értem kapok olyan fő küldetést amihez nagyobb szint kell mint 40, akkor le főtt a kávé? mint addig míg meg nem veszem a DLC-ket?
Én a fizetős verzióval játszottam, nem vittem végig, de ilyenről még nem hallottam hogy nem engedne a dlc nélkül.
Illetve volt a Resident Evil Revelations 2, És a Life is strange ahol epizódokat tudtál megvenni.
A Gamepass ba meg teljes játékok vannak, szóval nem fog lefőni a kv :)
Az alapjátékban benne van a teljes történet, ehhez nem is kell 40. szint fölé menni, mivel nincs olyan harc, ami ennél keményebb ellenfeleket sorakoztatna fel. A kiegészítők új mellékküldetéseket hoznak be, és emelik a szinthatárt (a Hidden Ones 45-re, a Curse of the Pharaohs 55-re).
A felfedező túra ingyenesen benne van már az alapjátékban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!