Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (Európai) őserdőkben és/vagy...

(Európai) őserdőkben és/vagy vadonban mely játékok játszódnak a szemkápráztatóan gyönyörű Primal-on kívül? Nem a FarCry Primal-ról kérek hozzászólásokat tehát, hanem AZON KÍVÜL mely játékok játszódnak kontinensünkön buja, sűrű erőkben és tisztásokon?

Figyelt kérdés

(Kiemelés volt a nagybetűs rész, nem más.)

Azért kifejezetten európai őserdőkre (vagy mai, de sűrű itteni vadonokra) kérdeztem rá, mert sok embernek az őserdőről csak afrikai, vagy dél-amerikai őserdők, esőerdők jutnak eszébe, nem gondolnak bele abba, hogy bőven más is van ezeken kívül.

Azonban én nem ezt keresem, nem pálmafákat kívánok látni.

Mely FPS - rosszabb esetben TPS - játékok felelnek meg a kérdésben megfogalmazottaknak?

aug. 23. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, szerintem jó ha egy féltucat ilyen játék van, amire passzol hogy európai táj (és még csak nem is feltétlen erdő) és a realista, belső nézet. A Stalker játékokban ugyan nem erdő van, de azok a tájak ahol jársz, szerintem könnyen ismerősek lehetnek neked. Illetve amit direkt találtam magamnak európai erdős "walking sim" az 3 db vadászós játék. Hunting simulator 2, Way of the hunter, The hunter: call of the wild. Mindhárom olyan hogy realista kinézet, és találsz benne kifejezetten európai erdőket is.

Aztán van még pár izometrikus játék amiben európai vagy kelet európai a táj és építmények, de ezek többnyire tycoonok vagy stratégiák. Olyan is van ahol európai a setting, de pl 2d stilizált, én szeretem ezeket is, de ez már nem vág a kérdésedbe.

Amit esetleg még ajánlani tudok, hogy van Amerikában a keleti parton egy régió ami némileg hasonlít a mienkhez. 4 évszak, gyakran vannak ott őszi fák is, na ha azt a régiót se zárod ki, talán nagyobb lesz a merítés. Nem Európa, de némileg hasonló tájegység és növényzet mégis. Illetve az északibb fenyves régiókban is van ami hasonló, mint nálunk Európában.

aug. 24. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:

A három hunter játékot megnézem rögvest!

Köszi, hogy (legalább Te) válaszoltál!

Stalker sorozattal (vagy csak az első részével?) nekem annyi a problémám, hogy olyan kies/ritkás az erdőség benne, ill. még kicsit "low-poly" hatása is van.

Igaz az Undyingnak is eléggé "low-poly" kinézete van, mégis imádom! Szívem egyik csücske.

aug. 24. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit, általában több ajánló komment is szokott lenni, de ez itt most tényleg nehéz kategória.

Stalker valóban régi, de vannak modern átiratai. Olyan modok ahol már az engine-t is átírták 64esre, és a mesheket és textúrákat is nagyon modernre cserélik, kevésbé lesz "low poly". Annyi hogy erdő még így se igazán lesz benne, legfeljebb a vörös erdő, de az eléggé más jellegű. Illetve kisebb fasorok, ligetek azok vannak. Viszont az égbolt, növényzet, régi épületek, az mind nagyon nagyon tájjelleg. Főleg modokkal felcsinosítva.

aug. 24. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Stalkerből megnézheted a Lost Alphát.

[link]

Nem kell hozzá az eredeti játék.

Illetve a Kingdom Come: Deliverance, ennek azt hiszem, valamikor mostanában kéne jönnie a második résznek. A középkori Csehországban játszódik.

aug. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!