Melyik ez a játék?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom vagy 10 éve (ha nem több) Steamen fent volt egy ingyenes játék, azóta már nincs rá garancia, hogy most is fent van, de hátha valaki ismeri. Ami rémlik belőle, hogy ez egy egyjátékos játék, viszonylag pasztel színekből áll a játék grafikai pálya színei. Van egy adott karaktered és talán egy íjad, vagy kardod (?) amivel tudsz lőni ellenségeket, és pontokat gyűjteni. Ez egy FPS nézet módú játék. Ha jól rémlik van cél is minden pályán.
Már egy ideje keresem de azóta se találom.
Köszönöm szépen a válaszokat!
aug. 19. 15:23
1/3 anonim válasza:
Ez alig pár ezer játék lehet csak végülis.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj kevés dologra emlékszem :/ Szabadtéren játszódik ilyen füves dombos helyen...
aug. 19. 16:06
3/3 A kérdező kommentje:
Már legalább 1 éve keresem de most, hogy kiírtam megtaláltam. Nem értem, Steamen fizetős. Pedig nekem úgy rémlik, hogy onnan töltöttem le régen ingyen. A Lovely Planet nevű játék volt!
aug. 19. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!