80-90-es évek mini termékek vannak-e valakinek?
Figyelt kérdés
Mikor kisgyerek voltam, rengeteg “minitermékünk” volt. Nem tudom, honnan lehetett ilyet venni, de a korszak bolti termékei (sampon, mosószer stb.) valamiért le volt gyártva néhány centiméteres játék változatban. 20-30 db ilyenünk biztos volt. Sajnos idővel eltűnt a családból, de szívesen vennék valakitől jó állapotú készletet, ha neki már nem kell.aug. 17. 12:27
1/2 anonim válasza:
Tényleg játék volt? Én nem emlékszem ilyesmire.
Utazós cuccok között vannak nagyon kis kiszerelésűek, mivel korlátozva van, mennyit vihetsz fel repülőre (meg nem is praktikus egy-két hétre magaddal vinni 400ml tusfürdőt). Ezek általában ilyen 50ml környéke. Szallodákban a mai napig hagynak miniszappant is.
Esetleg termékminták is lehettek, bár ezeket általában tasakban adják és egyszer használatos adagok.
2/2 anonim válasza:
Nem csak 90-es evek jateka, valoszinu most is kaphato.
Par eve kaptak a gyerekek jatek kasszat, szamologep, szkenner, mini futoszallag, jatekpenz es tucatnyi hetkoznapi termek, amit normal esetben a polcokon epp most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!