Xbox One-nal és FIFA-val kapcsolatban volna kérdésem tudnátok segíteni?
1. kérdésem az lenne, hogy melyik volt az utolsó FIFA amely gyárilag magyar kommentárral jött ki, illetve hogy kijött-e Xbox 360-on kívül újabb Xbox-okra is.
2. kérdésem, hogy 360 és/vagy a One kompatibilis a mai okos tévékkel? Mármint a csatlakozójára értem. Ugyanúgy hdmi vezetékes, vagy másfajta?
Köszönöm előre is a segítséget.
Az első kérdésedre a válasz hogy a FIFA 15 az utolsó magyar kommentáros játék, azt nem tudom hogy kijött e Xbox One-ra de szerintem nem
Második kérdésre pedig hogy igen, a technika ilyen csatlakókkal kapcsolatos téren nem sokat változott de ha mégse jó akkor mindenhez lehet átalakítót venni manapság
Remélem tudtam segíteni😪
A másodikra tudok válaszolni, a Fifában nem vagyok benne.
Ha nem első szériás Xbox 360ad van amin nincs HDMI csatlakozó akkor bármelyiket rá lehet kötni bármilyen HDMI TVre ami ma már teljesen alap. One-ok csak HDMIvel jöttek így azokat is. A különbség annyi, hogy az Onehoz egy kicsit gyorsabb HDMI csatlakozó van, de mivel azt még akkor adták ki amikor okos TVk még ritkák voltak ezért szinte elképzelhetetlen, hogy "túl lassú" lenne hozzá egy akár 10+ éves TV is.
A 360 maximum 1080p felbontást tud kirakni magából, de a legtöbb játék 720p vagy alacsonyabb felbontásban megy. Nem annyira vészes, de nagyobb felbontású TVn azért látszik hogy homályos a kép. Az One (kivéve az One Xet) ugyancsak 1080p felbontású, de a legtöbb játék 900p. Ez azért már jóval élesebb. Az első szériás "fat" Xbox One konzolok nem ismerik a 4K képernyőket (a 360ból értelemszerűen egyik sem) ezért bár menni fog rajta, a TVnek kell magának felskáláznia a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!