Xboxon megvettem a 3 stalker játékot lehet magyarosítani?
Figyelt kérdés
Na szóval, megvettem Series X-re a 3 original Stalker játékot, 9 nyelvből természetesen megint kihagyták a magyart. Az lenne a kérdésem, hogy valahogy meglehet oldani a magyar feliratot? Én nem értek hozzá, anno PC-n gyorsan meglehetett oldani, xbox gondolom esélytelen, vagy pendrive-ról át konvertálni a fájlt nem lehet? Minden fajta hasznos választ köszönök!aug. 10. 11:50
1/2 anonim válasza:
Tudomásom szerint az Xbox 360 volt az utolsó Xbox, amit fel lehetett törni, így tehát a Series X nem módosítható.
2/2 A kérdező kommentje:
Valami féle mókolás nem létezik? Anno láttam egy videót, hogy le lett töltve valami fálj megosztó alkalmazás és úgy lehet túrkálódni és valóban létezik láttam több fajta kódot meg fájlt, de az meghaladja már a képességem.
aug. 10. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!