Cyberpunk 2077 Spoiler! A kérdéseim lent.?
A játékban szereplő Silverhand Johnny az maga John Wick egy alternatív valóságban?
Illetve a játékban szerepel párkapcsolat építés V és egy másik karakter között?
Azt tudom, hogy te alkotod meg sok helyzetben a játék menetét, de a vége mindenféleképpen ugyan az?
Kontrollerrel élvezhetőbb? (Pc-n játszom, de tudtommal lehet hozzá kontit csatolni. Úgy is most veszek a SpiderManhez)
Lesz online hozzá, mint pl a Gta 5-höz?
Kilehet játszani úgy, hogy csak camp-elsz? Mármint nem lősz le szinte senkit, csak bújócskázol, megszerzed ami kell, és mész tovább.
A lakásomat meg lehet változtatni? Pontosabban máshova költözni?
(Még nem játszottam végig, de érdekelnek)
Az animével kapcsolatban:
Lesz belőle második évad?
Valamelyik karakter szerepel a játékban?
1. Passz.
2. Igen, többféle románc opció van attól függően, milyen nemű V.
3. Nem, többféle befejezése lehet a sztorinak a döntéseidtől függően.
4. Nem tudom, én bill + egérrel játszom.
5. Online nem lesz, és már semmilyen tartalom nem fog érkezni hozzá többé.
6. Nem. Lehet benne osonni, bujkálni, de érezhetően nincs rendesen kidolgozva a lopakodós játékmenet.
7. Igen, vannak megvásárolható lakások, mindegyiknek más stílusa van.
Az animét nem néztem végig, nem tudom, hogy valamelyik karakter szerepel-e a játékban, de pl. Rebecca shotgunját meg lehet szerezni.
1. Alapvetően Kenau Reeves-ről (John Wick-et játszó színész) lett mintázva Johnny Silverhand, de hogy maga John Wick lenne-e, szerintem nem.
2. Van románc opció is, attól függően miket válaszolsz, illetve nemtől függően is. A legtöbb opciód férfi V-ként van, de mindkét nemnél van homoszexuális opció is.
3. több befejezés van, van hogy Johnny-é lesz a tested, van hogy visszakapod, van hogy fejbe lövöd magad, de az se mindegy hogy mész be az Arasaka toronyba, ha jól választottál opciót mehetsz egyedül, vagy épp egy csoport tagjaként.
4. Lehet kontrollerezni, de szerintem egér+bill simán jobb.
5. Nincs online és nem is lesz, ahogy írták vége van.
6. Biztosan nem, rengeteg olyan rész van hogy kifejezetten meg kell ölnöd az ellenfeleidet. Ami a bujkálást illeti, elég jól meg lehet aprítani a népességet titokban, de csak rejtőzve nem fogsz tudni végigmenni.
7. Lehet dekorálni a kezdő lakást, illetve vehetsz több másik lakást is, mindegyiknek egyedi a belseje, a kialakítása. Nekem pl a kínai feng shui-s tetszett, volt kávégép, gitár, whiskey stb.
8. Az animében nincs értelme 2. évadnak, tekintvén hogy a túlnyomó többség meghalt. Valami más történetszál még lehet, de nem tartom valószínűnek, leállt a hype. Ez kb olyan mint a mostani suicide squad isekai anime sorozat, kb ez lesz, de többre nagy esélyt nem látok. Karakterre nem emlékszem, hogy lett volna a játékban.
Johnny Silverhand kinézetét max a pc játékban inspirálhatta Kenau Reeves/John Wick, mert először 88-89 körül jelent meg, az első kiadásos CP2020 alapkönyvben.
Valamint a CP2077 játékig kb ez volt a hivatalos kinézete:
Az animéből szerintem is kevés esély lesz 2-ik évadra, mondom ezt 20+ év cp asztali szerepjáték után, egyszerűen nem arról szól, hogy világmegváltó hősök születnek, sokkal inkább annyi az alapszabálya, ha szembe szállsz a corpo-kkal --> megdöglesz előbb-utóbb.
Mint látható az animében is. Ezt nem nagyon van hová folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!