Ötlapos pókert csak én élvezem ennyire?
Szerintem fantasztikus, a feeling, hogy megy a dohányzás, szivarozás közben, cseréli az ember a lapokat, kidobja amelyik nem kell, felhúzza a kovetkezöt és stb :)
Hol tudnám ezt online is kipróbálni? Még akár “játék” pénzzel is!
Van pár jó tippetek?
Ha van egy pár a kezetekbe, mondjuk két 7, egy 2, egy 9 és mondjuk 1 király vagy ász, akkor inkább dobjak 3 lapot hogy hátha jön a drill, vagy jobb ha 2 párra gyúrok?
Ha pl két 7-es helyett király vagy dáma van, akkor erdemesebb 3 lapot cserélni? :)
Köszönöm a tippeket!
"Szerintem fantasztikus, a feeling, hogy megy a dohányzás, szivarozás közben"
Ez működik a 2 és 4 lapos pókernél is. :D
Matematikai eséllyel egy drillre érdemes hajtani. Egyrészt értékesebb is mint a két pár. Másrészt attól hogy három lapot dobsz el, még ugyanakkora eséllyel jöhet be még egy pár is.
Amúgy van a pókernál rengeteg sokkal jobb játék is, sose értettem a póker körüli hájpot. Ha nem pénzre játszanák, unalmas laphuzogatás lenne. Pénzre viszont snóbnizni is lehet, vagy dobókockát dobálni, és ugyanannyi értelme lenne.
Az 5 lapos klasszik póker, amiről a kérdező beszél, valóban nem túl izgalmas. De ma már az emberek 99 %-a nem erre gondol, amikor a pókerről beszél, hanem a texas holdemre.
Az meg egy baromira komplex játék és nagyon nem unalmas. Már ha az ember tudja mit csinál. Ha szerinted ezt a dobókockához lehet hasonlítani, akkor nem hinném, hogy tudsz pókerezni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!