Melyik lego játékot ajánlatos kivinni és melyikben jók a karakterek?
Figyelt kérdés
júl. 17. 20:57
1/10 anonim válasza:
A lego játékok többsége valamilyen létező filmet vagy franchise-t dolgoz fel, így azt érdemes játszani, amelyik világ érdekel. A karakterek szintén mind hozott anyagok.
2/10 anonim válasza:
Én a többségét nagyon szerettem, van amit 3-4 alkalommal is végigvittem 100%-ra. Jól írja az előző válaszadó, attól is függ melyik filmet, filmsorozatot kedveled. Én épp tegnap fejeztem be a Jurassic World-öt, és pont ettől kaptam kedvet újranézni a filmeket is. De a Star Wars, Indiana Jones, Gyűrűk ura, Karib tenger kalózai is nagy kedvencek. A játékmenet nagyjából hasonló (nyilván minél frissebb egy játék, annál modernebb és szerteágazóbb).
3/10 A kérdező kommentje:
Karib tenger kalózai miről szól? (A játék, mivel a filmet régen láttam nagyon)
júl. 17. 21:51
4/10 anonim válasza:
Jurassic Park/World, Star wars legoból több is van viszont az indiana jones is jó
5/10 anonim válasza:
#3 Gyakorlatilag ugyanarról mint a filmek. Kicsit "legósított", azaz viccesebb, kevésbé durva formában, de alapvetően a karakterek, a helyszínek és a sztori ugyanaz. Mind nagyon jó szerintem (Karib, Jurassic, Harry Potter, Star Wars stb.) mind hűek az alapsztorihoz és nagyon szórakoztató a játékmene,t leköti az embert és az újabb játékokban a felfedezhető, szabadon bebarangolható világ is simán felveszi a versenyt a komolyabb játékokkal.
6/10 A kérdező kommentje:
#4 az indiana jones 1 vagy 2 a jobb?
#5 van pár lego játék amiben nem nagy a világ
júl. 17. 22:10
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszett a harry potteres (1-4 és 5-7), de a gyűrűk urás sem volt rossz.
Igazából mindegyik úgy készült, hogy több korosztály is tudja élvezni. Nem kell befeszülni, de aki szeret gyűjtögetni az gyűjtöget, aki csak végigjátszaná az is rendben van.
8/10 A kérdező kommentje:
Van még a lego world az nekem kicsit fura hogy ilyen ...
júl. 17. 22:17
9/10 anonim válasza:
A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-ban benne van a 9 film összes szereplője és helyszíne, irgalmatlan mennyiségű titokkal és gyűjtögetni valóval. Eddig 95 órám van benne, és még mindig nem tartok 100%-nál. Valószínűleg ez a legtartalmasabb LEGO játék, ami valaha is készült.
10/10 A kérdező kommentje:
Én nekem a kedvencem a Lego Batman The Video Game
júl. 19. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!