Magányos toxikus cheater teszi tönkre a játékom, mit csináljak?
Kértem szépen, próbáltam harcolni ellene, letiltottam, de valahogy akkor is rám tudott joinolni 😫
Megkérdeztem mi baja velem, be hívott egy party chetbe és röhögve azt mondta hogy soha nem győzhetem le és jobban tennem ha más játékkal játszanak én és a barátaim. 4 az 1 ellen sem bírtunk bele, akkor ki gumyolt minket hogy 4 pasi nem bír el egy lánnyal. Mindenki le tiltotta de akkor is valahogy be tud csatlakozni a játékunkhoz és tönkre teszi az élményt.
1. Milyen játékról van szó?
2. Az adott játék adminjához/ügyfélszolgálatához fordulsz, de mivel nem tudni mi a fenével játszol, meg azt se hogy eredeti vagy valami faluvégi "magán" szerverre csatlakozol, lehet pont a szerver adminja szívat.
3. keressetek más játékot.
#2 köszi, meg kérdeztem ma hogy játszana e velünk mire a válasza meglepő módon igen volt😳
#4 nem egyik sem nem csak ez a 2 játék létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!