Firewatch-hoz nagyon HASONLÓ játékokat ajánlanátok nekem? (Erdőben és/vagy hegyekben játszódó, küldetéseket megoldó, tűz figyelő toronyban játszódó, vagy utóbbihoz csak nyomokban hasonlító miliőben játszódó PC játékokat keresek. Misztikus is lehet!)
Vagyis a tűz figyelő torony nem feltétel, de legalább ahhoz némileg hasonlító miliő legyen adott.
Tehát ne őskori legyen (mint például a csodálatos, de kőkori Far Cry Primal), de ne is zombik elől menekülős, vagy ne sci-fi környezetben játszódó legyen.
Erdős/hegyvidéki környezet és küldetések megoldása a két kulcsszó/alappillér! Ugyanakkor ha lehet, akkor magával az erdővel (vagy a hegyvidéki erdővel) "foglalkozó" munkakörnyezet/milliő is nagyon jó lenne ha meglenne harmadik alappillérként!
Értem anyám, csak azt reméltem (nagyon reméltem), hogy lesz - legalább HASONLÓ!
Hiszen maga a Firewatch is létrejött. 😉
Lake
A főszereplő a nagyvárosi nyüzsgésből visszatér szülővárosába pihenni, és átveszi egy rövid időre apja munkáját is (szülei nyaralni mentek), ottléte alatt ő lesz a környék csomagszállítója. Egy hegyes, erdős, tó meletti városkában kell csomagokat szállítanod. Közben persze beszélgetsz az emberekkel, egyesek sorsára is hatással lehetsz a nekik adott válaszokkal vagy tetteiddel. Több befejezése is van emiatt. Futárkodás közben pedig jó kis chilles, indie zenéket hallgathatsz a rádióból.
Road 96
Itt egy fiktív, diktatúraból kell elszökni, te mint játékos mellékszereplő vagy, tetteid/válaszaid viszont hatással vannak a többi szereplőre valamint az ország jövőjére is. A játék során több fiatalt alakítasz, akik vagy átjutnak a határon vagy nem, vagy hivatalosan jutsz át a szigorú ellenőrzésen, vagy átszöksz. Meg is halhatsz, el is kaphatnak. Bármi is történik, egy új utazás kezdődik majd mindig, másik fiatallal. A játék egy szakasza hegyes területen játszódik, ott lehet mászkálni. Különböző kisebb küldetések várnak rád (amellett, hogy mi a cél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!