Végülis majdnem mindegyik gyengébb, mint a főellenségek az adott univerzumban, az más kérdés hogy végül ügyesebbek a főhősök, és győznek.
De talán Karatos eleve O.P. is,
(Ezért casual nekem az a game) a többi inkább cool'.
Lightning
Cloud
Gabriel Belmont
Master Chief
Lara,
Witcher
stb, is inkább cool'.
Ha a pusztítást nézzük, akkor a King a Katamari szériából. Egyetlen pillanat alatt elpusztította a világegyetemet. Véletlenül.
Ha a teremtés oldalról nézzük, akkor Amaterasu az Okami-ból. Meg tudja állítani az időt, és ezalatt egy ecsettel tud teremteni szinte bármit, új életet is.
„Miért pontozzátok le az összes választ ennyire? Mindenkinek más a véleménye én azért kérdeztem ezt mert több ember véleményére vagyok kíváncsi”
A gyakorit ismerve azok pontozzák le a válaszokat, akik hozzá se szólnak a kérdéshez, mert halvány lila fingjuk sincs a témáról. Jelenesetben a lepontozóknak már ott elakad az egybites agyuk, hogy játék, ami ugyebár szerintük csak hülyeség lehet, ezért gondolkodás nélkül már nyomkodják is a pirosgombot, mert az nekik orgazmusszintű élvezetet okoz. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!