Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Win11 operációs rendszeren...

Win11 operációs rendszeren hogyan lehetne futtatni a Civilization 6 játékot? Megoldható egyáltalán?

Figyelt kérdés

jún. 30. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az akadálya? Hiányol valamit?
jún. 30. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam, nekem fut rajta a Steames és az Epices verzió is.

Igazából nem értem ezt a sok Win11-es kompatibilitási kérdést, nekem még egyetlen eredeti játékkal sem volt olyan gondom, hogy ne menne Win11-en.

júl. 1. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
#2 Akiknek ilyen gondjuk van azok tört szutykokat használnak. Aztán csodálkoznak miért nem megy. xD
júl. 1. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Aki törttel játszik az nem rossz emberek hanem szegények. Csak úgy mint a világ 60-70%-a amúgy.
júl. 16. 03:51
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Ha arra van pénze hogy olyan gépet vegyenek ami a mai játékokat viszi(ami több százezer forint) akkor nehogy már a játék árára ne teljen... xD Ez puszta álszenteskedés. :D
júl. 16. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mondod ezt mert nem vagy közéjük való vagy. Így könnyű okoskodni. Légy szíves menj él közöttük, úgy ahogy ők, aztán majd rá jössz. Amúgy meg neked is, meg sok másiknak nem álszentség filmet letölteni vagy más hasonló médiumot? Na ugye.
júl. 16. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért egy egyszer "használatos" filmet ami max 2 óra és utána soha többet nem nézed, ne hasonlítgassunk játékokhoz, amikbe több SZÁZ órát is bele lehet tenni +a gép alá amin fut. Persze nyilván a film sem a legjobb ilyen módon, de 1 játékhoz képest az nem számít. A játékokat folyamatosan fejlesztík,javítják,frissítgetik és ha olyan a játék a fejlesztő szervereket is fenntart neki. Szóval...
júl. 17. 06:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Én élvezettel figyelem, ahogy ugyanaz a két ember osztja egymást olyan kérdések alatt, amikhez és is kommenteltem... :)
júl. 17. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!