Simshez hasonló, de kevésbé részletes életszimulátor játékok?
A játékipar inkább azon van hogy mennél részletesebb legyen egy játék, nem nagyon jellemző ez a fajta igény. Mobilon is már elég részletes játékok vannak.
"Kevésbé részletes, de lehet az adott karakter vagy család életét managelni, van benne mindenkinek saját lakása vagy háza, szórakozás, munkába járás, statok is valamennyire"
Érdekes..
Ha azt mondom hogy a Mobilos Undawn, gondolom az is túl komplex..
"bármilyen munkát elvállalni" , de ne legyen komplex.. :)
"lehet az adott karakter vagy család életét managelni, van benne mindenkinek saját lakása vagy háza, szórakozás, munkába járás, statok is valamennyire" :)
De NE legyen komplex..
Szóval ott tartunk, hogy a Sims 2 komplex, 2024 ben.
Értem. Ezt sem tudtam.
Ha tudod hogy vannak casual indie-k, amik megfelelnek annak az
"egyszerű képletednek", hogy
"bármilyen munkát elvállalni" ,
"lehet az adott karakter vagy család életét managelni, van benne mindenkinek saját lakása vagy háza, szórakozás, munkába járás, statok is valamennyire"
De ne legyen Komplex, és egyszerű se legyen hogy csak farmolni kell.
Szóval ha tudod hogy vannak
"kis casual indie-k", a rém egyszerű képletedhez, mi a kérdés ? :)
A kérdésed, meg az utána lévő gondolataid full ellentmondásosak, értelmetlenek, nem a válaszom.
Mobilon, a Play Áruházban találsz magadnak, az igényeidnek' megfelelőt biztosan. :)
"lehet az adott karakter vagy család életét managelni, van benne mindenkinek saját lakása vagy háza, szórakozás, munkába járás, statok is valamennyire"
De ne legyen Komplex, és egyszerű se legyen hogy csak farmolni kell."
Full értelmetlen a kérdésed, nem a válaszom az.
Nem forgattam ki, csak visszaírtam az ellentmondásos elvárásaid.
Játszottam a 2 vel is anno 20 éve, a Castaway kiegészítője a kedvencem.
Pl a a Mobilos Sims közelít az "elvárásodhoz", de a legtöbb mobiljátékban is már a számodra túl komplex elem, alap.
Pl ott a zombi apokalipszis én játszódó Undawn-mobiljáték, ott is kell enni, inni, ruhát mosni, sportolni, Wc-zni, lehet házat , bunkert építeni, állatokra vadászni, nyersanyagokat, növényeket gyűjteni a fő sztorivonal MELLETT.
Először gondolkodtam rajta, hogy pont hogy a Sims 2-t ajánlom Neked, de írtad hogy az is túl komplex, ami egyszerűbb, az meg már túl egyszerű.
Egyáltalán nem csak primitív mobiljátékok vannak, azon a platformon talán nagyobb eséllyel találsz valamit.
De úgy elég nehéz segíteni hogy :
De ne legyen Komplex, és egyszerű se legyen hogy csak farmolni kell.
És akkor vegyük figyelembe azt is, hogy a 20 éves Sims 2 már túl komplex.
Egyáltalán nem primitívek a mobiljátékok, pl Undawn:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!