Fifa 24 miért laggol meccseken offline de nem mindegyiken?
Figyelt kérdés
2024. jún. 29. 17:00
11/22 anonim válasza:
peter11112 Előbb járd ki az általános iskolát. Rád férne, addig én elleszek anyuciddal. ;) :D
12/22 PMC Wagner válasza:
cutscenet qualityt állítsd full frame rate re, illetve a rendering qualityt auto ra
13/22 anonim válasza:
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Fifa 24 miért laggol meccseken offline de nem mindegyiken?
"peter11112 Előbb járd ki az általános iskolát. Rád férne, addig én elleszek anyuciddal. ;) :D"
Az üzenet szövege:
Te féreg fasszkalap apád szopjon le szektás gyökér
Te egér, víziló
Bolha ,
5. Es köcsög gyökér
14/22 anonim válasza:
Ügyes vagy kisfiam. Anyád büszke lehet rád hogy ilyen "cuki" fiút nevelt. :D Majd este elbeszélgetek vele. ;)
15/22 A kérdező kommentje:
Magányos elmebeteg lehetsz ✝️✝️✝️😂
2024. júl. 1. 19:25
17/22 A kérdező kommentje:
Elbasztad , úgy megátkozlak az ortodox szerzetesekkel meghalsz az egész nyámoddal te geximaradek
2024. júl. 1. 21:48
19/22 anonim válasza:
Még írni sem tudsz helyesen kérdező. Mint már mondtam előbb fejezd be az általános iskolát. Ez az oldal 16+ ami te még nem vagy. Menj játssz Minecraft-ot inkább. :D
20/22 A kérdező kommentje:
Várjad a halált 😂😂😂😂😂✝️
Aztán beszélsz a halott lelkek között
O sa te rezolve 😂😂✝️
2024. júl. 1. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!