Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hisztek az "Every Copy of...

Hisztek az "Every Copy of Super Mario 64 is Personalized"-ben?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon :D

jún. 24. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Óriási baromság. De újra meg újra előjön ez a teória minden régi játékkal, amit újrajátszanak az emberek, és azt érzik, hogy ez nem ilyen volt, ez nem így nézett ki, stb. Még ha bele is fért volna az ilyen trükközés a N64 alig 4MB-os memóriájába, akkor sem vesződött volna vele a Nintendo csapat.
jún. 25. 07:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Meg még ha igaz is lenne, akkor a Shindou verzió meg a DS-es remake, meg a virtual console/nso-os változatára is igaz lenne? Abban már biztos vagyok, hogy nem. Nem is tudom miért mondják a Mario 64-re hogy ilyesztő, semmi nem az benne. Még annyi, hogy azt mondják, hogy a Wet-Dry World-ben van ez a "negative emotional aura". Nekem az a kedvenc pályám.
jún. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!