Insideraccon kérdése:
Az Elden Ringben vannak pókok?
Figyelt kérdés
Szeretnék játszani a játékkal viszont nem bírom a férgeket, pókokat stb stb. Azt szeretném megkérdezni,hogy vannak e benne ilyen undorító szörnyek e? Illetve patkányok vannak e benne csak,mert a dark souls 3 at ezért hagytam abba ,mert volt benne egy rohadt nagypatkány.jún. 22. 10:40
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
vannak benne patkanyok, orias hangyak (amik poknak is elmennek) meg pokszeru lenyek felelmetesek/undoritoak
nem tudom menyire felsz toluk ha rakeresel angolul kiadja kepet
2/6 anonim válasza:
Azért ez már túlzás. xD Én is rühellem tiszta szívből a pókokat(Falra mászok tőlük), de csak ezért nem hagyok ott 1 remek játékot. xD Hogwarts Legacy-ban is vannak pókok, még pók boss is. Nem igazán szívlelem őket csak megölöm. xD
3/6 anonim válasza:
Tegyük fel,hogy mondjuk busszal jársz munkába vagy iskolába.Ha meglátsz a buszon egy pókot,akkor azonnal leszállsz és aznap nem mégy be dolgozni?
4/6 anonim válasza:
Amúgy a nagy patkány mióta sorolandó a "férgek,pókok" kategóriába? :D
5/6 A kérdező kommentje:
3 as álltalában a valódágban nem látsz rohadt nagy férgeket pókokat stb stb.
4 es inkább itt a számomra undorító dolgokra specifikáltam a kérdést.
jún. 23. 15:14
6/6 anonim válasza:
Konkrétan pókok nincsenek. Viszont vannak óriás hangyák és pókszerűen mozgó kezek. A DLC-ben óriás skorpiók is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!