Melyik az a hack ami jó a gates of andaron 3.3-hoz? Vagyis nem akadály neki a hackshield!
Hát, ha csalni akarsz és ki akarod kerülni a HackShieldet, akkor állj fel és kerüld meg a számítógépet és ki is van kerülve. xD
Csalni meg a lóf*sznak jó??? Gratulálok ha ennyi az IQ-d és nem tudsz normálisan játszani. Én simán, csalás nélkül felhúztam egy 80-as karit. Ennyit rólad IQ fighter.
És hogy válaszoljak normálisan a kérdésedre, van olyan hack ami jó ide is egyik hacker el is mondta honnan van.
Sok szerencsét a csaláshoz, remélem oyan bannt kapsz ami a hálókártyádat tiltja le! (van ilyen, póker oldalakon így tiltanak)
bye
Mire akarsz te hackelni???
Ahogy az első válaszoló mondta az ilyen hackereket tiltani kell úgy hogy többet soha ne legyen kedve csalni!
Én sajnos nem tom melyik hack az de az előzökre mondom hogy ne higgy nekik én már használtam hacket a 4story ban (direkt nem a magyarban) és csak olyan volt az is hogy a támadást lehetett állítani hogy milyen erős legyér és halhatatlanság + teleport és speed hack és sokkal jobb 1 es szintről kezdve megölsz egy 78as és kb 3 szintet lépsz azonnal és 50a-t szereztem egy hét alatt +még a halhatattlanság az olyan hogy láthatattlan vagy és nem lát se a szörny se a játékos szal nem tudnak feladni
csak sajna kijött az a b*zi hackshield és kiszürte a hackemet :( ha még müködne akkor elküldeném neked
10 ezret xD
havi 70 is van az vagy több:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!