Másnak is lenullázta reggelre a tippmixpro az egyenlegét ?
Figyelt kérdés
tulajdonképpen megloptak és sehol nem lehet elérni őket.jún. 21. 16:51
2/7 A kérdező kommentje:
nem buktam....
volt játékban NEM részvevő egyenlegem és még hozzá jött volna egy NYERTES szelvény nyereménye, de reggelre nemhogy a nyereményem nem kaptam meg, hanem még a meglévő egyenlegem is elvették, ami által 0 forintom lett.
jún. 21. 18:51
3/7 anonim válasza:
Az online felületen játszol? írj nekik egy emailt, kérdezz rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, online felületen és már írtam, de sajnos nem reagálnak
jún. 21. 23:19
5/7 anonim válasza:
Nincs több fiók belépés lementve? Lehet rossz fiókba léptél be és azért nem látod mert az amúgy is üres.
6/7 A kérdező kommentje:
nincs, egyedül használom a gépet és ezt az egy fiókot használom 2 éve
jún. 21. 23:46
7/7 anonim válasza:
Emailre nem nagyon fognak válaszolni, telefonon próbáld hívni. Sajnos az is néha egy óra várakozás, de legalább jutsz valamire. Egyenleget akkor vesznek el, ha túl sokat nyersz (le is korlátoznak) vagy valami óriási nyerőd volt és csalás gyanúja merül fel. Én már voltam velük harcban, jelenleg is le vagyok korlározva, de a pénzem megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!