Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Munchkin játékokat össze...

Mouse974 kérdése:

A Munchkin játékokat össze lehet e keverni egy paklivá?

Figyelt kérdés
Itt az lenne a kérdésem hogy az alapjátékom meg sok kiegészítője megvan. De hogy a többi alapjátékot és azok kiegészítőit bele lehetne-e keverni vagy teljesen tönkre tenné a játékok?

#kártyajáték #kiegészítő #Munhkin #Parti Játék #Konpetitiv
jún. 16. 21:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Fölösleges
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a kiegészítő lényege, hogy az alapjátékot egészíti ki. A játékszabály leírását érdemes elolvasni hozzá.
jún. 18. 11:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ anonim, de itt arra akartam rá kérdezni hogy a sima Munchkin paklijába bele lehet-e keverni pl a Munchkin Zombiet és a hozzá való kiegészítőket mivel vannak sok tematikájú alapjáték.
jún. 18. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Arra válaszoltam én is. A társasjáték kiegészítők az alapjátékkal együtt játszhatóak. A Munchkin esetében szerintem önálló kiadásként IS alkalmasak, de ha "kiegészítő" néven árulják, akkor biztos, hogy belekeverhetőek az alapjátékba. Különben miért is ne lehetne? Gondolom, a kiegészítőben is ugyanúgy két pakli van: a dungeon kártyák amikor "berúgom az ajtót", meg a loot kártyák, amikor győzelem esetén "körülnézek a szobában".

Nekem csak az alapjáték van meg, és emlékeim szerint a többivel önállóan is lehet játszani, de nem látom akadályát hogy tetszés szerint összeállított paklikkal játssz. Úgy rémlik, talán írja is a kiegészítők játékszabálya, vagyis az, ami neked van meg.

jún. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!