Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem talál játékost...

Kedves Vezető kérdése:

Miért nem talál játékost Switch lite on a Mortal 1 ?

Figyelt kérdés

Este 8 óta 3 emberrel sikerült játszani. Közben vagy néztem a töltőképernyőt, vagy skippeltem ki a 200as ping eket.

Mi van ezzel a játékkal

3 ember játszik vele Európában, vagy mi? :)

jún. 15. 02:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek szerint Switch-en igen. Mivel nincs cross-platform opció, így csak hasonszőrűekkel rakhat össze.
jún. 15. 06:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Be sem mellett volna jönni ennek a crossplatformnak. Semmi értelme úgy Fortniteboz ni pl Telefonon, ha Pc sek kel rak össze. Minden értelmesebb cím figyel erre Pl Pubg Mobile sem támogatja a hivatalosan Pc-n androidon játszás.

A Ban Pan security összerakja az emusokat emulátorral pl.

Tököm sem akar Switchen 60 fps es, nagykontrolleresek ellen lenni.

Így is elég szívás ez a Ping dolog.

De csak a Mortalnal, és nem nekem szar, csak többnyire 200 ping eseket ad be.Tegnap este 8 tól 3 ember jött párszor ugyan azokkal a karakterekkel. Lehet le kéne cserélni 11 re, hátha többen vannak.

jún. 15. 10:37
 3/3 A kérdező kommentje:
*kellett volna
jún. 15. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!