Hol van a Mule Custom teherautóm a GTA Onlineban?
Figyelt kérdés
Nem trade áron vettem meg, jó lenne tudni ezért hogy hol van, hova tette (el) a játék. A net szerint megnéztem a Nightclubot, full üres a garázsával együtt. Jó lenne ha a játék nem a pénzt vonná le egyfojtába mert ezt élvezi, 95K-ba került, jó, nem túl drága azért de kezdőknek lehet2024. jún. 14. 12:50
1/4 anonim válasza:
ott van ahol a speed custom és majd a legnagyobb kamionod is lesz. Valamelyik storage garage-ba. De úgyis a manage-be hivod le. M betü, ott personal vehicle és ott tudod lehivni magadhoz játék közben.
2/4 anonim válasza:
Ja és majd lehet upgrade-elni is páncélossá és fegyvereket rátenni. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Xboxon játszok, és nem tudom lehívni, nincs speedom és azt sem tudom hogy az hol van
2024. jún. 14. 17:46
4/4 anonim válasza:
Xbox-on passzolom mi a gombja mivel PC-n játszom, de nézd meg a beállítások menüben a leosztást. Az a menü kell ahol a service vehicle-ket is lehivod(operation center,avanger,terrorbyte,kosatka). Az felett van 1-el a personal. Ott tudod majd. Speed szintén ott csan nightlcub-ba. ott a garázsba 3 féle jármüved lesz összesen+1 külön szinten a terrorbyte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!