Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Red Dead Redemption 2-ből...

A Red Dead Redemption 2-ből megéri megvenni az Ultimate Edition változatot?

Figyelt kérdés

Mi van ebben, ami az eredetiben nincs?

Epic Games Store-on van most egy elég komoly akció, gondolom lecsapok a -65%-ra. Gondolom nem lesz ettől soha sem olcsóbb, vagy mikor adnak még ekkora akciókat ilyen játékokra?

Illetve mi a hozzá tartozó Red Dead Online? Ezt külön tudnám csak megvenni.

Ja és elégedettek vagytok vele? Tényleg olyan zseniális játék? Nagy a gépigénye, vagy egy drágább, erre való laptop is elviszi?

jún. 13. 01:49
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:

Onlineról tudok nyilatkozni.

Én Ps4 en játszottam mikor kijött az online. Külön lehetett megvenni, a single sztori nem nagyon érdekelt az első RDR után, az Online ról akkoriban meg senki se nagyon írt, Én igen, úgyhogy egyszerűbb ha belinkelem, tuti találsz benne hasznos infót:

[link]

jún. 13. 02:14
 2/6 A kérdező kommentje:

De ez hogy kapcsolódik? Azt tudom, hogy van az első meg második rész, de ez mi konkrétan? Ha a második részt venném meg igazából, akkor ezt is megérné mellé?

Elolvasnám, de nem szeretnék spoilerekbe ütközni :)

jún. 13. 02:18
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:

Mondom, engem nem érdekelt a Fő sztori, 12 évvel az első rész előtt játszódik, Én egyből csak az online-t vittem :)

Nincs benne spoiler, az Online ról írtam csak, és van benne olyan ami szerintem megöli az egészet, de van jó része is, akkor elolvasod ha akarod, csak nem akartam itt regélni megint.

jún. 13. 02:32
 4/6 Kedves Vezető ***** válasza:

*Ha elég komoly akció van, mindenképp vedd meg :),

Én elég drágán vettem, és azóta már rengeteg dologgal bővült.

A Single Player ről csak áradoznak, Rockstar minőség, de engem az online lehozott erről a játékról :D

És az 1 ben is picit untam a sok lovaglást a sztyeppén, de azt végigvittem, szerettem.

Ezt meg tudod élvezni annak ismerete nélkül is. Online meg nem tudsz mit csinálni az idegesítő dolgokkal.

jún. 13. 03:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ultimate editionban sok extra dolgot kapsz, ami az alapjátékban nincs benne. Ezek az extra dolgok érvényesek SP-re és online részére is. Illetve ahogy előttem írták a Red Dead Online az a 2. résznek csak az online része, ha maga a story hidegen hagy(GTA 5 sem a story miatt veszik).

Illetve ha már veszed Steam vagy közvetlen Rockstar-nál vedd, de SEMMIKÉPPEN se EPIC-től.

jún. 13. 06:36
 6/6 Györffykee ***** válasza:
51%
Az online nem jó. Én nem is játszok vele. Bár nemtudok fejből mindent de itt van amik most eszembe jutnak. A 'Nuevo Paraiso' outfit, az 'Eagle Talon Talisman', egy ingyenes, nagyon jó ló a stable-ökben, egy plusz mellékküldi/activity amiben Uncle-el és Charles-al kell bankot rabolni valamint nagyon sok fegyver ingyenes lesz a fegyverkovácsoknál. Ahogy mondtam az online-ról nem tudok nyilatkozni de azt tudom hogy ott is kapsz egy jó pár dolgot ami hasznos lehet.
júl. 4. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!