Magyar MMORPG Játékosok?
Hali!
Nem akarok hülyeséget mondani , de , néha néha belebotlok pár magyarba .
jövőhéttől kezdek el játszani , + 5 osztálytársam si jön :)
Airrivals a játék neve :D
Helix Szerveren sok magyar van A.N.I. oldalon harcolnak .
Vagy Van még az Orion és az Auriga szerver , én Aurigán kezdtem el haverommal játszani :)
A nevem ott DarkFresh , ja és ne ijedj meg hogy nem MMORPG-t mondtam , de ez MMOFPS vagy is MMORPG és FPS keveredése egyben .
ha van kedved itt vannak a "már" regisztrált brátaim nevei :
Helix Szerver : Stoker / Stoker48
Andibaba
FireHun
Orion : Dzsonee
SkillMonster
Auriga : DarkFresh94 ( Én vagyok ez )
Neckernusz / valami ( neki még nemtom a nicknevét de neckernusz valamiféle lesz 100% :D )
JointMan
őket megkeresheted .
Hamarosan Aurigán alakítok klánt azaz brigádot :)
Jah és ha játszani fogsz akkor majd írj pm-et
üdv.
úgy is kell ;)
legalább tudok majd kivel partyzni :D
am én nem space cowboyoztam .
én flysis-al játszottam :D
de ugyanaz csak váltogatták a nevüket :D
Volt Flysis ebből --> SCO ebből --> Space cowboy ebből pedig --> AirRivals és megszületett egy másik ami Ace Online *.* :D
Jópár mmoval játszottam már, és egyre se emlékszem ahol ne lett volna magyar. Tulajdonképpen mindenhol ott vagyunk. :p
Amivel éppen játszom, az Atlantica Online, ez tele van magyarral, több magyar guild is van a szerveren ahol vagyok. Emellett Air Rivalsozok Aurigán, itt is jópár embert látok HUN felirattal a nevükben, meg magyar zászlós ikonos guildeket.
Air Rivals az európai, Ace Online az amerikai verziója a játéknak, de mindkettőre mehet bárki. Flysis, meg SCO már megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!