Fc24 az a fifa? Van olyan focis játék amit online lehet játszani valaki ellen?
Régen nagy fifás voltam 07-től 11- ig mindent ismertem, nem sok, de csak ez volt az életem ( sosem beszélgetett velem senki akkor se #saidstory ) 13 évet kihagytam most gta online ( csak online semmi rp, full legiten macro nélkül ) játszok, de kicsit uncsi már a sok csaló miatt meg a cayo heist nagyon el lett cseszerintve és az volt a kedvencem... mindegy, msot olcsó a fc24 de nem nagyon tetszik, red d2 meg olyan szép meg minden, de bele kellene ölni sokat. Ezért valami könnyed, laza és békés játékra gondoltam ( CS. go azaz 2 nem jött be :D ) focit meg szeretem és ha van olyan amivel lehet úgy mások ellen játszani akkor szívesen megvenném. Vagy esetleg ajánlanátok valami játékot? Lol meg minecraft , frirtnite , pubg ezek se jönnek be, nem kimondottan lövöldöznék. Olyan se lenne rossz ahol van magyar közösség. Gta-ba az a jó pl.
Köszi. ( táppénzen vagyok és sok idő a vizsgálat ezért van időm most, mielött számonkérne valaki, hogy dolgozzak.. dolgoznék.. )
Gyakorlatilag ugyan az, csak más a neve. (Bár nem vagyok Focis ,a FIFA évi 300 milliós licenszét nem akarta kifizetni az EA, mert előtte csak' 150 millió volt)
Elég sok játékot ki X elsz, azzal hogy nem lövöldöznél, de mégis legyen online.
Elder Scrolls Online-ba elég sok időt tudsz lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!