Ez melyik játék lehetett? Mi a neve?
Volt az én bázisom, és volt a számítógép…
A bázisnak is volt életereje de a bázis előtt, az enyém és a számitógép előtt is volt 3-4 lézerszerű forgó torony…
Nekem volt karakterem nevezzük tábornoknak az szabadon mozoghatott, és tudott segíteni a adseregnek tehát mikor volt elég aranyam akkor automatikus támadó egységet küldhettem repülő bombázókat, tankokat, vagy egyszerű katonákat…
xD Z generációs vagyok haver…
Végül megtaláltam google képeknél… Commando Assault írd be (játszható gépen most is 😅, ha érdekel nézz rá.
Jah, már èn is èppen beìrtam, hogy ez hasonlìt a 89-es Herzog Zwei-ra (ami kb elkezdte megalapozni a modern rts műfajt)
De ezt soha nem találtam volna ki, az ilyen kèrdèsek nagy rèszènèl valóban utólag kiderül, hogy valami böngèszős/flash cucc volt, amiket ezerszámra ontottak dokumentálatlanul, ès mindegyikre jutott jópár klón, ami kb csak grafikában tèrt el kicsit, amúgy tök ugyanaz azok voltak 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!