Hogy és hol tudom törölni a STEAM játékok mentéseit?
Letöltöttem egy játékot és gondoltam újrakezdem, letöröltem az alkalmazást a win10-ről majd újra telepítettem és ugyan ott folytatja ahol befejeztem.
A \Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ és a
SteamLibrary\steamapps\common\ könyvtárakból is törölte a win, de mégis megtartotta a mentést.
Elég sok játék mentése felhőben van tárolva, és telepítéskor azt is visszatölti. Viszont az is elég ritka, hogy ne lenne "new game" menüpont vagy profilváltás egy játékon belül, hogy nulláról kezdj egy új játékmenetet.
A kliensen belül a játék tulajdonságaiban van egy pipa, ami a felhőmentést kikapcsolja, utána próbáld törölni a helyi mentést. Azt is meg lehet nézni játékonként (Google: játék neve + savegame folder), hogy hol a konkrét mentési mappa; mert van amikor a profilmappádban helyezi el (C:/Users/felhasználó/appdata), vagy a Dokumentumok mappában.
Az az érdekes, hogy ennél a játéknál nincs olyan "pipa" hogy mentés felhőbe.
steam átfedés, nyelv és indítási opciók vannak.
Egy gagyi, ingyenes, túlélős játék /STONIES/ magyar nyelven, semmi menü csak játék indítás van és escape után kilépés.
appdata-ban és a dokumentumokban semmi úgy, hogy a rejtett fájlokat is
bekapcsoltam.
A steam fiókból, listából is töröltem a játékot és újra telepítettem, de mégis mentett állást hoz vissza és egy rossz lépés után keletkezett bug miatt nem folytatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!