Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan működik a Nintendo Switch?

Hogyan működik a Nintendo Switch?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam egynek a vásárlásán, de bevallom nekem kicsit bonyolultnak tűnik.

Szóval ezt szét lehet szedni, és nem csak TV-n lehet játszani, hanem átalakítható kézikonzollá is?

Nem ismerem a mostani generációs konzolokat. 😅

2024. máj. 5. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az alapgép áll egy "tabletből", a két oldalára csatlakoztatható/levehető két mini kontrollerből, és egy dokkoló állomásból, amibe beleillesztve a "tabletet", tévére is rákötheted a gépet.

Ezen kívül van még a Switch Lite, amibe fixen be vannak építve a kontrollerek, és nem lehet tévére kötni sehogy. Az csak egy hordozható konzol. Van egy pár játék (parti, fitness és sportjátékok), amik ezen a modellen nem futtathatók.

2024. máj. 5. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "mostani generáció" kb. 7 éves. A Switch-játékok nagyon drágák, gyűjteményben nem érdemes gondolkodni. A konzol sem egy prémium termék állítólag.
2024. máj. 5. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
#2: Igen, tény, hogy viszonylag drágák a játékok, és nem is nagyon megy le az áruk! A 2017-ben megjelent Zelda Breath of the Wild-ot legutóbb 16 ezerért árulta "akcióban" a Nintendo Store. De ha így is megveszik, miért adnák olcsóbban?
2024. máj. 5. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:

3 verziója van, a lite a sima meg az oled

Megérni nem éri meg, hacsak nincs mobiltelefonod vagy kifejezetten Nintendo játékokat akarsz játszani (úgy mondom ezt, hogy nekem is van, van rá vett játékom stb, egy komolyabb tablet lekörözi). Az egyetlen plusz talán a levehető joy-con, meg kézrángatással irányítás, de már telefonhoz is kapni dokkolót, hogy konzol gombokkal nyomogathasd.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12639832..

2024. máj. 5. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 Akkor talán több konzolt adnának el, de nem vagyok üzletember... Csak tényt közöltem, nem kritikát. Gondolom a legtöbb Nintendo-rajongó vesz egy pár játékot, és azokkal megelégszik, esetleg azzal az eggyel, amelyik járt a géphez.
2024. máj. 5. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Ismerek olyan holdkórost is, aki azért vett Switchet, hogy a vécén és a metrón is tudjon a The Witcher 3-al játszani (akkoriban még sehol sem volt Steam Deck, meg hasonlók). :)
2024. máj. 5. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 A GPD 2015 óta gyárt Windows-os kézi játékkonzolokat, bár talán drágábban, mint a Nintendo.
2024. máj. 6. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Én nem vennék most Switchet, hiszen állítólag jövő tavasszal érkezik egy új Nintendo konzol, ami a leakek szerint bakwards kompatibilis lesz, azaz lehet majd sima Switches játékokat játszani rajta. Ennek a konzolnak a prezentációja valamikor Június után lesz, (de még ebben az évben,) szóval én várnák.
2024. máj. 9. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8: Nintendo konzolról még soha nem szivárgott ki a bejelentés előtt semmi, ezért erre a pletykára nem vennék mérget.
2024. máj. 10. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!