Sims 3 cc-ket honnan töltsek le?
(eredeti)
már nagyjából 10 éve játszom a játékkal és kivétel nélkül mindig bekapok egy hibás cc-t, ami tönkre vágja a játékot és kezdhetem elölről, mert a sims4-el ellentétben is sokkal több idő kiszűrni, hogy vajon melyik a hibás, ezt betudom annak, hogy a legtöbb cc már régebbi.
tud valaki olyan oldalt, ahonnan jókat lehet letölteni? a tsr-t nem szeretem, szerintem ultra gagyi...esetleg ingyenes patreonos profilokat ha tudtok ajánlani, vagy youtube videót ahol a leírásában adnak linkeket...ez egy folyamatos probléma nálam sajnos. 100%-osan persze sosem lehet kiszűrni a hibásakat, de azért mégis, jó lenne ha csökkenthetném az esélyét.
illetve van mégegy kérdésem.
már használtam gshadet a játékhoz, mindig a "home" gombbal tudtam megnyitni. most viszont nem nyílik meg a kezelő felülete, pedig jelzi a fenti fekete sáv, hogy benne van. megújult azóta, hogy én használtam volna, és fogalmam sincs mit kéne lenyomnom ahhoz, hogy megjelenjen. laptopon játszom.
a control panelen kéne valamit beállítani?
előre is köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!