A Sega felvásárolta a Rovio-t , Szerintetek mi lesz az Angry Birds sorozattal?
Figyelt kérdés
[link] itt 1 tavalyi cikk, ha valaki ezt nem tudta. Én nagyon szeretek vele játszani, a Friends-el a "facén" azt se tudom mióta játszom de lehet az 10+ év is.. . De az Angry Birds 2őt is szeretem a mobilon. Szerintetek kell attól tartani, hogy a Sega beszántja a madárkás játékot? Én nem tudok jól angolul, lehet erről valamit tudni, mi a Sega terve ezekkel az úgymond zászlós hajó AB játékokkal? (Szerintem az Angry Birds Friends ami facebookon is van, ill az AB2 nevezhető a sorozat zászlós hajójának.)máj. 3. 17:47
1/5 anonim válasza:
Személy szerint nem vagyok érintett Angry Birds-be. Viszont HA sikeres a játék/játékok akkor tuti nem fogják elkaszálni. Ha veszteséges akkor lehet temetni.
2/5 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogy eleve az AB miatt vették meg, hogy összehozhassák a saját Sega karakterükkel, de irtam angolom nem jó. Szerintem magát a sorozatot kár lenne elásni.
máj. 3. 18:10
4/5 anonim válasza:
Hát nekem nagyon uncsi volt mert igazándiból egy ezer ilyen játék volt már előtte is, csak most ez új köntösben... játszani se tudtam vele, értelmetlen az egész hype-ja is. Lecsengett, nem hiányzik.
5/5 A kérdező kommentje:
A topik témája nem az, hogy ki szereti vagy nem szereti, én közel negyven évesen is imádom.
máj. 4. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!