SteamRip megbízható oldal ?
Sziasztok röviden a kérdésem ki szeretném próbálni a Palworld nevű játékot viszont SteamRip az amit olvastam hogy megbízható. Persze ha tetszik a játék és jól fut megveszem szóval csak "demo" céljából próbálnám ki.
Tudom ott a steam refund de az nem a pénztárcámba jön vissza az összeg ha nem tetszik hanem a steam-re. Szóval "felesleges" pénzkidobás nem játszik ezért is kérdezlek titeket.
Egyik tört játéknál sem garantált a 100% megbízhatóság. Ez mindig kockázat marad, amit vagy bevállalnak emberek, vagy inkább megveszik a legális példányt.
Itt hiába fogják azt mondani, hogy minden oké és eskü biztonságos. Ha mégis beszopsz valami vírust (főleg zsaroló), a te fejed fog főni, nem a kommentelőé.
Az a baj a videó nem igazán adja vissza például a MHW is nagyon tetszett aztán mikor játszottam vele kiderült elég hamar kifulladt számomra.
Sajnos ncore-on nem játszik és Fitgirl Repack hivatalos oldalát meg nem igazán tudom melyik is hisz sok a kamu oldal.
#6 Privátba elküldtem a hivatalos oldal linkjét. Félek ha ide linkelném az adminok törölnék.
Ncore-ra meg ha van ismerősőd aki meg tud hivni az előny lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!