Megéri használtan PS5-öt venni? vagy inkább költsek kb 40ezerrel többet egy újra?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 27. 02:42
1/8 anonim válasza:
A használt áru mindig szerencsejáték. Nem lehet kimondani, hogy megéri vagy nem éri, mert minden az előző tulajdonostól függ. Lehet, hogy egyszer felborult az a cucc, valami elrepedt benne, most még működik, de miután te megvetted, el fog romlani, és javíttathatod 50 ezerért. Én inkább gyűjtenék még egy újra.
2/8 anonim válasza:
Mindenképp az új. Azon van garancia is.
3/8 anonim válasza:
Én megvárnám az év végét,kijön a Pro változat. Az elég durva lesz
4/8 anonim válasza:
Attól függ, honnan és milyent.
Ha kereskedőnél veszed, akkor lehetséges, hogy kapsz rá garanciát, ha egy évet vállalnak rá (sok kereskedő ad), akkor 40 ezerrel olcsóbban kapod meg ugyanazt a modellt.
Ha ismerőstől veszed, és megbízható, akkor lehet érdemes belemenni, talán ő nem csap be, de garancia nincs rá.
Ismeretlentől viszont nem vennék, vagy olyan kereskedőnél, aki nem ad garanciát.
5/8 anonim válasza:
Soha többé használtat. Videokártyával megjártam, full pozitív értékelésű eladónál hardveraprón. Kerregett, mint egy régi riga delta vagy simpson motor...
Gyűjts újra
6/8 anonim válasza:
Hardevrapron, sok pozitív értékeléssel.
8/8 kov74 válasza:
Max olyat vennék amire még van legalább 1 év garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!