Aki többször vásárolt már a Fanatical oldalon tudna segíteni nekem?
A The Escapists 2 játékot szeretném megvenni, de előtte lenne néhány kérdésem vásárlás előtt.
1. Szoktak lopott kulcsokat árulni?
Nem egyszer hallottam már, hogy különböző külső oldalakon vett játékokat vettek vissza a játékosoktól, mert a kulcs, amit az oldalon vettek az lopott volt.
2. Az itt megvásárolt játékokra is jönnek az updatek és a patchek?
3. Hogy lehet az, hogy 2 dlc ami 2018-ban kijött Steamre, itt ezen az oldalon még mindig nincs fent?
4. Ha valakinek problámája van egy adott játékkal, akkor készségesen segítenek vagy nem foglalkoznak vele?
Mi a véleményetek az oldalról? Megbízható vagy inkább várjam meg amíg Steamen is akciós nem lesz?
1. A Fanatical hivatalos kereskedő, nem piactér. Lopott kulcsot piactéren tudsz venni, ahol magánszemély felhasználók is tudnak kereskedni.
2. Teljes értékű játékot kapsz, aktiválástól kezdve van egy Steam-es tartalmad annak minden lehetőségével.
3. Nem tudom, de előfordulhat ilyen.
4. Sokkal kisebb az esélye hogy bármilyen probléma felmerüljön egy kereskedőnél, mert közvetlenül a kiadótól/fejlesztőtől kapják a Steam-ből generált kulcsokat. Ha látsz support elérhetőséget, akkor tudsz kinek írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!