Mitől lehet ez?
készítettem egy cs1.6 szervert, bejelentkeztem tulajként, tettem be sok jó plugint, viszont nem tudnak fel menni a szerverre
hldss-el készült a szerver amxmod.
szerver ip:192.168.100.90:27015
Mert rossz az IP, a 192.168.XXX.XXX egy belső IP, neked a géped külső IP-jét kell beállítani amiről hostolsz, mert a neten lévők azt látják.
A 192-es IP-vel csak akkor működne a dolog, ha csinálsz egy virtuális LAN hálózatot, amibe mindenki becsatlakozik (régi Hamachi csoportok tipikusan).
Itt le tudod csekkolni az aktuális külső IP-det:
IPv4-nél
Arra figyelj, hogy kb minden egyes indításkor meg fog változni a külső IP-d, ezért mindig ellenőrizd hogy jó-e a címed szerver indítás előtt. Ha 0-24 be megy a szervergép és van forgalom is, akkor általában marad az IP mert folyamatosan csatlakozik.
tehát ha jól értelmezem, nézzem meg a linken található ip-t, és állítsam be azt szerver ipként?
sajnos nem tudom hogyan kell változtatni de nagyon szépen köszönöm a válaszod!!
ha van discordod meg köszönném ha addolnál és tudnál ott jobban segíteni
DC:rajmihun22
Amennyiben tudsz ott segíteni nagyon szépen meg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!