Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Már nem elérhető a Rival...

Már nem elérhető a Rival Stars Horse Racing nevű játék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerettem volna kicsit játszani a fent említett játékkal Fb-on. Viszont nem találom. Lehet hogy csak én vagyok lemaradva. Miért nem elérhető már Fb-on a játék? Mi lesz ilyenkor a karaktereddel?

#játék #Facebook #ló #karakter #rivalstarshorseracing
ápr. 1. 12:48
 1/2 anonim válasza:
A játék elérhető, de nem Facebookon, hanem PC-n, Google Playen és Appstorban. Van cloud mentés, hacsak nem lett új telefonod vagy bármi amiatt élvezhet a játékmenet. Én pont ma töltöttem le újra, visszakaptam a menetét.
máj. 3. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ. Igen, tudom hogy ezeken a helyeken is elérhető. Nálam viszont az a probléma, hogy anno gépen játszottam vele Facebookon. Gépre más helyről letöltve viszont fizetni kell érte. Telefonon pedig sok tárhelyet foglal, szóval egyenlőre így marad. Illetve a telefonom eléggé laggosan viszi. (nem mai telefon:D)
máj. 3. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!