Milyen megoldást javasolnátok? Valamilyen program segitségével bele tud-na valaki mászni a gépembe messziről?
A TeamViewer program például arra való, hogy másik géprők lehessen irányítani a te gépedet.
Mondjuk én személy szerint nem javaslom, hogy egy idegennek biztosíts hozzáférést a gépedhez de te tudod.
Szerintem valamilyen codec hiányzik.
Mennyire régi játék?
Telepíts XP-t vagy valamilyen régebbi oprendszert, hátha.
Ha meg nem olyan drága akkor vedd meg eredetiben.
2005-ös játék, szóval jaa elég régi:D Sajnálnék Xp-t rakni erre a gépre.
Egyébként meg, nincs semmi a gépemen most hogy bármi szarul süljön el szerintem a teamviewerrel. Már megkockáztatnám hogy tudjak ezzel a játékkal játszani végre xddd
Na jó akkor ebbe ne menjünk most bele mi mindenre tudnák használni a gépedet ha valaki rossz szándékkal mászna bele.
Honnan töltötted, nCore-ról?
S a hozzászólásokban vagy a tech infóban nincs valami tipp vagy javaslat?
Én megnézném kik köszönték meg a feltöltést és azoknak írnék hogy segitsenek.
Vagy valami PC-s fórumon tenném fel a kérdést.
7
Vagy ha már úgyis torrentről szedted le,akkor nem lényeg számodra,hogy eredeti legyen a játék..Ezért próbaképp esetleg töltsd le a gog vagy steam unlocked oldalakról.Az azokról a helyekről származó játékok nagy eséllyel elindulnak az újabb rendszereken is.
Kipróbálhatnád esetleg Windows XP kompatibilitási módban futtatni, hátha. Jobb egérgomb a futtató exén vagy parancsikonon, a tulajdonságokat megnyitva ott lesz egy kompatibilitás fül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!