Szerintem egy nagyon jó frissítés lesz, olyan részeit újítja fel a játéknak, amikre már nagyon ráfért. Mondjuk sokan panaszkodnak, hogy így is túl kevés újdonság lesz benne, és "bezzeg más játékokhoz mennyi új frissítés van már", de ők rendszerint elfeledkeznek arról, hogy a játékfejlesztők is emberek, és azok a "bezzeg" stúdiók meg rendszerint kihasználják a fejlesztőiket, rossz körülmények között kell dolgozniuk, és túlórára vannak kényszerítve. Szerencsére a Mojang jól bánik az alkalmazottaival, és ha ez kevesebb frissítésbe kerül, akkor legyen úgy.
Én személy szerint örülök, hogy az a játék, amit 8 éve vettem 6000 forintért, még mindig kap (ingyenes) frissítéseket.
Visszatérve a frissítésre, (a dolgok magyar neveit még nem ismerem) a crafter blokkot farmokban remekül lehet majd használni, az új dekorációs blokkok nagyon szépek lettek, a trial spawner - trial vault játékmechanikáját nagyon jól eltalálták, a mace fegyver érdekes, a bad omen effekt újradolgozása nagyon tetszik (végre akkor aktiválhatod, amikor szeretnéd), és a két új mob is jó lett, és szerintem beleillenek a játékba.
Ha a copper bulb nevű új blokk visszakapná az 1 'gametick' hosszúságú késleltetési idejét, akkor szinte tökéletes lenne.
Mondjuk, szerintem még nem láttunk mindent. A nagyját igen, de nem mindent.
Csak szarabb... egy ilyen rézes szar frissítés, ahelyett hogy rézes szerszámokat csináltak volna, ajtók, struktúrák és blokkok lépcsők stb... helyett...
End frissítés kellett volna ennek helyén lennie... a játékban a réz semmire se jó, é ezt tovább fejlesztik a haszontalant. Mintha a többi szar haszontalan dologból is csinálnának egy frissítést pl: tűzgolyó ajtó, lépcső, deadbush lépcső, blokk, ajtó stb... Semmi értelme nincs ennek az updatenek az új struktúrán és annak új lootján és néhány mobon kívül. Bedrockban pont a nyugtató, melengető zenéket szedték ki a menüből 1.21-ben.
[Nekem ez a véleményem]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!