Csúnya játékkal játszanátok ha az egyébként jó?
12
Akkor csak nem volt még olyan korán.
De lehet egy mai 10-11 évesnek már nem tetszik. Mert hozzá van szokva a modern grafikához.
De mondjuk az olyan felnőttek is akinek ps5-je van nem hinném hogy gta sa-val játszana.. :D
Szerintem a régi gta-knak ez nagyon jól áll! Ott alapból is stilizáltnak hat az egész grafikai összkép, egyébként azt is moddoltam már grafikailag, megtartva az eredeti stílust csak modern grafikai elemekkel tuningolva. És hát tetszetős az összhatás, azt kell mondjam.
Viszont ahol realista a grafika és ennyire régi meg ilyen szürkés és kezdetleges, ott nem tudom eldönteni hogy most akkor érdemes belekezdeni vagy sem. Főleg ha még belsőnézetes is, mert ott jobban látszik közelebbről.
Igen. Ha ki lehet venni, hogy mi micsoda, akkor nekem már grafikailag megfelel. A játékélmény a lényeg.
A Minecraft pl. szerinted szép? Mégis rengetegen játszanak vele.
Minecraft más, az megint csak stilizált és nem realista. Egyébként nekem tetszik az is. Amitől jobban tartok most az az, ha valami realista és régi. Hogy akkor mennyire tudok majd belemélyülni, nem-e zökkent ki.
De valószínű végül letesztelem igen, csak kíváncsi voltam előbb ki mit mond itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!