Szerintetek melyik az az egyjátékos TPS, amit még egy noob is végig tud tolni?
Figyelt kérdés
2024. márc. 14. 15:30
12/21 A kérdező kommentje:
pl. gta 4: amikor egy menekülő kocsit kellett volna szétlőni a kanyargós úton
watch dogs: amikor a helikopter köröz a levegőben és 2 enemy-t kéne megölni, aztán meghackelni
barn finders(bár ez nem tps): az akadálypályát időre teljesíteni
a gta 5 story-t sikerült megcsinálni mindhárom befejezéssel
most hirtelen ennyi jutott eszembe.
a cuphead szerintem kifejezetten nehéz játék.
2024. márc. 16. 13:25
13/21 anonim válasza:
Vannak story játékok. Pl Detroit
14/21 A kérdező kommentje:
A detroit-ról a steam-en egyesek azt írják, hogy könnyű, míg mások azt, hogy nehéz, szóval megoszlanak a vélemények. De egy próbát szintén megér.
2024. márc. 16. 15:04
15/21 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz. Inkább érdekes mit hozol ki belőle.
16/21 anonim válasza:
Cuphead-et viccből írtam. GTA 4-ben tényleg volt néhány nehéz pálya, de megcsinálható volt. Ajánlanám még a Witcher-trilógiát.
17/21 A kérdező kommentje:
Letöltöm a demo-ját, aztán ha tetszik, akkor a full game-et is. Kicsit furcsa, hogy teljesen interaktív, viszont ahogy nézem elég jól van optimalizálva.
2024. márc. 16. 16:12
18/21 A kérdező kommentje:
A witcher sorozatnak majd utánanézek este, mert most lépnem kell itthonról.
2024. márc. 16. 16:17
19/21 A kérdező kommentje:
13 köszönöm, a detroit nagyon jó ötlet volt, nem is tudtam, hogy vannak ilyen játékok, azóta úgy rákattantam a műfajra, hogy végigvittem a beyond-ot és a heavy rain-t is.
2024. máj. 2. 20:08
20/21 anonim válasza:
A játékok nagy része úgy lett kialakítva, hogy egy noob is végig tudja vinni őket. Aztán vannak kivételek, pl. soulslike játékok. De az Assassins creed, GTA sorozat azok noobbarátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!